Places netes i platges brutes

La Generalitat ha anunciat que aquest estiu no hi haurà recollida dels sòlids que suren per les platges, que traduït vol dir que aquest estiu nedarem enmig de plàstics, compreses, fulles, algues, troncs, ampolles, llaunes i tot el que l’experiència indica que  pots trobar quan surts a nedar una mica i que fa lleig d’escriure perquè embrutiria aquest blog.  El servei, que consistia en 40 barquetes recollint la brossa per davant de tot el litoral català, es deixa de prestar per estalviar.
Per estalviar i prou? I per què s’estalvia per aquí? No trobeu fonamental que l’aigua de la platja estigui neta? No està prou bruta ja? No trobeu sospitoses aquelles bombolletes de gas que hi ha de vegades? Des del govern s’argumenta que de fet, any rere any cada cop es recollien menys residus, la qual cosa vol dir que aquest servei cada cop era més prescindible.
Jo no sé si cada any les barquetes recollien més o menys brossa. Sí que sé que la platja és un dels motors turístics del país. També sé que trobar objectes sospitosos surant no és agradable. Tanta diligència en netejar fa una setmana la plaça Catalunya de Barcelona i tan poca a l’hora de netejar les platges. No s’entén.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s