La bíblia del Community Management

Fins fa quatre dies quan parlàvem de comunicació podíem fer-ho des de múltiples vessants: interna i externa, directa i indirecta, verbal i no verbal, de crisi… Tots aquests conceptes i d’altres amb l’arribada del 2.0 s’amplien perquè ara la comunicació no es pot entendre sense les xarxes socials.  Amb una pinzellada gruixuda diríem que cada cop passem més estona al facebook, al twitter i a tot tipus de comunitats virtuals i que això ha canviat la nostra manera de comunicar-nos.

Community Management en una semana” de Pedro Rojas tracta d’aquesta nova vessant de la comunicació. De les noves portes que s’obren pels empresaris i pels consumidors amb internet i les xarxes socials. La reputació on line, la comunicació bidireccional entre el client, que sempre té la raó, i les empreses, que sempre han d’escoltar el client, les comunitats virtuals i les eines que existeixen per gestionar-les.

L’autor, que va començar la seva carrera piulant als actes, avui és un dels màxims experts en xarxes socials. Pedro Rojas a més de ser director de Social Media a Íncipy i professor de màrqueting digital és l’autor del primer llibre que parla del commmunity management pròpiament dit. Tenint en compte que el community management és una de les professions més requerides avui, tenint en compte que és una professió nova en què ningú pot tenir gaire experiència, tenint en compte que gairebé no hi ha biografia al respecte, tenint en compte tot això, el llibre és altament recomanable. Primer, perquè és un manual de què cal fer quan s’entra a aquest món i segon, perquè explica, tocant de peus a terra i sense idealitzar, com és la vida de les persones que gestionen professionalment xarxes socials.

Diuen que la bíblia és el primer bestseller. De moment, la del community management és la de Pedro Rojas.
PD. És la bíblia però és curta, només 162 planes i amb lletra de bon llegir. Editat pel Grup Planeta.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Comunicació, La meva biblioteca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s