Les xarxes socials són útils

Marketing con redes sociales de Fernando Macià i Javier Gosende és un manual utilíssim per a qualsevol que vulgui endisar-se a l’embullat camí de les xarxes socials. La major aportació d’aquest llibre és l’ordre i la claretat. L’ordre comença amb una estructura clara. L’aperitiu seria un pla de màrqueting a les xarxes socials per continuar després amb Facebook, Youtube, Twitter, LinkedIn i altres. Cada xarxa té un capítol que l’explica àmpliament. La claretat que aporta el llibre és la manera d’explicar el món 2.0 amb picades d’ullet que ens permeten millorar la nostra presència on line.

Tothom interessat en xarxes socials pot llegir aquest llibre i gaudir-lo. No cal cap nivell previ. En llibres d’aquestes característiques de vegades cal ser informàtic per entendre el que s’explica. En canvi, s’ha de reconèixer que a MarKeting con redes sociales, els autors han fet un esforç per fer-ho tot fàcil, amb exemples de persones que han triomfat i amb recomanació de blogs i planes web al final de cada capítol perquè un cop llegit el llibre puguem aprofundir en allò que ens interessi. Llibre obligatori pels que ens endinsem en aquest món i útil pels que encara no ho han fet.

Aquest llibre demostra, a més a més, dos punts importants. El primer que amb Facebook, Twitter, Youtube, per posar tres casos, ens ho passem bé, ens distraiem i a més ens serveix per vendre i per fer millorar la nostra empresa. El segon, que les xarxes socials es desenvolupen tan ràpid que per estar al dia, per regla general, és millor recòrrer als blogs. L’exemple clar és el Google Plus que, naturalment, és la xarxa que falta al llibre.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Comunicació, La meva biblioteca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s