El poder político en escena

Imatge

El poder político en escena és un llibre de comunicació política escrit per un expert de l’òrbita del PSOE com és Luis Arroyo. Si heu cursat estudis de Polítiques i de Comunicació, aquest llibre us serà una pinzellada gruixuda de l’aprenentatge farcida de curiositats.

Per posar al lector en antecedents, Luis Arroyo és assessor en comunicació  i té al seu currículum, entre d’altres, haver estat cap de gabinet de l’exministra Carme Chacón. Arroyo va publicar l’any 2003 un llibre titulat “Los cien errores en la comunicación  de las organizaciones” obra imprescindible per qualsevol que vulgui treballar en un gabinet de comunicació i que resulta curiosa per a la resta del món.

El poder político en escena és un llibre interessant perquè uneix política i ciència. Arroyo parla de neuropolítica, o sigui la neurologia aplicada a la política. Amb diversos experiments s’explica com canviem les opinions guiats pel que pensen els altres i com es produeixen els canvis d’opinió fins al punt que partits perdedors guanyin eleccions. Sembla ser, assenyala Arroyo, que el nostre cervell està més preparat per confirmar el que ja sap que per canviar d’opinió. Tot això s’analitza acompanyat d’estudis i amb una pàtina de genètica perquè hi hauria indicis, segons l’autor que cita alguns assaigs científics, que podríem tenir gens polítics que ens predisposessin a pensar de determinades  maneres.

Aquí un altre exemple de les curiositats que trobareu. Qui diríeu que consumeix més porno una nit electoral els votants del partit guanyador o els del partit perdedor? La resposta? Al primer capítol.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Comunicació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s