“La tía Julia y el escribidor”

La tía Julia y el escribidor

La tía Julia y el escribidor (1977) de Mario Vargas Llosa és la història d’amor d’un jove de 19 anys  i ingenu Varguitas, que és Mario Vargas Llosa, i la seva tia Julia, de 32 anys i recent divorciada.

Amb aquesta història d’amor, naturalment no exempta de dificultats familiars, l’escriptor ens situa en la seva vida, en els inicis de la seva carrera, quan tot just aspirava a ser escriptor mentre estudiava Dret a la universitat i treballava en una ràdio.  Si no coneixeu la història entre Vargas Llosa i la tia Julia val la pena llegir-la perquè a més, de passada, coneixereu l’ambient de Lima de l’època, i el de la ràdio on Vargas Llosa dirigia els informatius. A més, aquesta història compta amb un personatge tan novel·lesc que costa de creure que sigui real: el bolivià Pedro Camacho, que precisament feia les novel·les de la ràdio. No us perdeu el personatge i llegiu el llibre.

PD. Pels que no conegueu la història de Vargas Llosa només un apunt. Després de la tia Julia va venir la prima Patrícia.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under La meva biblioteca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s