La veritat sobre el cas Harry Quebert

El cas Harry Quebert

La veritat sobre el cas Harry Quebert” de Joël Dicker també es podria titular “Qui va matar a Nolla Kellergar? emulant la mítica sèrie televisiva “Qui va matar a Laura Palmer?“.

El títol “La veritat sobre el cas Harry Quebert“és el quid de la novel·la, un thriller fantàstic amb girs i sorpreses que se centra en la història d’amor entre un catedràtic de Literatura, Harry Quebert, i Nolla Kellergar, una estudiant menor d’edat amb qui manté una tòrrida història d’amor i que desapareix assassinada just quan Harry Quebert i ella havien planejat fugir del poble i començar un projecte de vida en un altre lloc ben lluny on ningú els jutgi per motius d’edat. Tot això passa a Aurora una vila petita a l’Amèrica profunda i passa fa uns anys quan una relació entre un home de 34 anys i una noia de 15 era, si pot ser, encara més mal vista que ara.

Aquest és un llibre que tracta sobre una història del passat que s’investiga en el present, l’any 2008. És un llibre que explica una història d’amor i que ens descriu una Nora Kellergar amb tocs de Lolita de Nabokov.  També és un llibre sobre l’amistat perquè el protagonista de la novel·la no és Harry Quebert sinó el seu bon amic i jove escriptor Marcus Goldman. Si voleu passar una bona estona, aquest llibre és un combinat amb tocs d’humor amb els pares de Marcus Goldman, investigació policíaca, quatre gotes customistes i una història d’amor. El resultat? Encara no he conegut a cap lector a qui no li hagi agradat el llibre.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under La meva biblioteca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s