El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge

El noi sense color i els anys de pelegrinatge

Haruki Murakami ha tornat amb “El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge” una novel·la molt murakamiana en què l’autor ens explica la vida de Tsukuru Tazaki, fill de Nagoya, que tot i ser la quarta ciutat més gran de Japó, a la novel·la queda reflectida com una ciutat de províncies.

A Nagoya, Tsukuru Tazaki hi tenia una colla de joventut amb quatre amics més. El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge se centra en la vida de Tsukuru Tazaki durant els seus anys de joventut i la seva maduresa, quan marxa a Tòquio a iniciar el seu projecte de vida, primer a estudiar i després a treballar.

A aquesta novel·la Murakami explora de nou la idea del suïcidi i la solitud de les grans ciutats. El noi sense color és com tots els llibres de Murakami una novel·la amb banda sonora.  Diuen que parla de l’amistat i és cert perquè se centra en l’amistat de Tsukuru amb els seus amics però també parla de la vida, de com els amics incondicionals de l’adolescència van fent el seu projecte i s’allunyen uns dels altres. Si us agrada Murakami, passareu una bona estona en companyia de Tsukuru Tazaki i a més aprendreu com es diuen alguns colors en japonès.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under La meva biblioteca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s