Zeeba, el camí de la secessió

Zeeba, el camí de la Secessió

Zeeba el camí de la secessió és la primera novel·la d’actualitat independentista que llegeixo i haig de dir que no té res a envejar a qualsevol altra novel·la. La diferència és que Zeeba és una obra 100% catalana i que la línia entre ficció i no ficció és tan fina que, de vegades, costa de discernir.

Zeeba el camí de la secessió  és una obra trepidant en què s’hi barreja la política, l’amor, els serveis secrets i la intriga. No em negaran que és una barreja molt explosiva i el resultat d’aquesta bona sacsejada és un coctail deliciós.  

Zeeba el camí de la secessió és una història que en alguns moments fa escanyar de riure, de lectura fàcil i trepidant. No se m’acut millor manera de començar el sempre feixuc dilluns que iniciar-ne la lectura. No us ho perdeu. La trobareu a: www.directe.cat

PD. Tenim certa tendència com a país a no donar prou importància ni reconèixer prou els mèrits d’allò que és nostre. Zeeba obre el camí cap d’altres novel·les que segur que sorgiran. Reconeixem-li aquest mèrit mentre xalem amb la seva lectura.

PD2. Zeeba és el nom de la Mosso d’Esquadra protagonista d’aquest llibre. Atents al seu origen. Tots sumem.

Deixa un comentari

Filed under La meva biblioteca

Deixa un comentari